LÄNGTAR DU EFTER MER KÄRLEK & GEMENSKAP I DITT LIV?

Vildkraft - Love Community

Kärlekens gym - Love Community

Vildkraft - Love Community är som ett träningskort med tillgång till ett gym med massvis av bra träningsmaskiner. I Love Community får du möjlighet att träna på att släppa fram mer av dig själv, mer av ditt sanna jag.

 

Det viktigaste du behöver tänka på om du går med i Love Community är att det är DU som behöver göra jobbet. Det är DU som behöver ställa dig på löpbandet och göra träningen. Annars kommer du inte få några resultat.

 

Varje vecka får du frågeställningar, övningar och möjlighet att dela med dig av dig själv, dina tankar och dina känslor. Möjligheten att bygga en bättre relation till dig själv och öka din självkänsla kommer finnas där MINST tre gånger i veckan. 

 

Men i slutändan är det upp till dig! Är du beredd att göra övningarna? Svara på frågorna? Det är DÅ förändringen kommer. Det är då kärleken till dig själv, livet och andra kommer växa sig starkare än någonsin.

 

Det magiska i Love Community är att vi övar tillsammans. När du ser någon annan dela med sig av sitt inre får du kontakt med dig själv. När du delar med dig av dig själv inspirerar du andra att göra samma sak!

 

Välkommen till Vildkraft - Love Community: kärlekens gym!

Det här är en community för dig som:

 • Drömmer om en kärleksfull gemenskap

 • Vill knyta nya kärleksfulla vänskapsband

 • Vill låsa upp blockeringar inom dig själv som hindrar dig från att leva

 • Drömmer om att hitta hem till dig själv

 • Längtar efter en transformation och förändring i ditt liv

 • Är redo att ta ansvar för ditt liv, dig själv och dina val

Love Community kommer ge dig:

 • Djupa samtal med likasinnade

 • Styrka och mod att gå din egen väg

 • Trygghet att få vara dig själv, ditt sanna jag

 • Verktyg att släppa ansvaret för andra

 • Tillit att släppa kontrollen och våga lita på andra

 • En trygg plats att leka, släppa loss och öva på att vara mer du

Det här är inte för dig som:

 • Söker quickfix:es

 • Tror att allt jobbigt som händer i ditt liv är alla andras fel

 • Tänker att alla andra behöver visa sig sårbara först

 • Vill vara ensam

 • Redan har allt du behöver kring kärlek, lycka och framgång

"Jag längtar hem till mig själv, en plats jag aldrig varit på"

Ett av våra grundläggande behov är att vara en del av en gemenskap och det är i gemenskapen vi hittar hem till oss själva. Familjen är vår första flock, men det är inte alltid den första flocken lyckas skapa den samhörighet som vi behöver. Gemenskapen som vi behöver söka för att hitta hem till oss själva är den som välkomnar öppenhet, känslor och sårbarhet.

 

Skam är en känsla vi ofta hittar i ensamhetens och utanförskapets känsla, men tillsammans i den rätta och trygga gemenskapen kan vi ömsesidigt och ömsint börja prata om det onämnbara och genom att dela det hittar vi också hem i oss själva.

 

När vi hittar in i vår nya flock som ger samhörigheten vi letat efter hittar vi märkligt nog inte människor som kan ge oss allt vi förut saknat eller krävt av andra. Ändå får vi något vi aldrig fått förut och det beror på att vi aldrig kan fylla upp oss själva utifrån. Det vi får av att få finnas inifrån och ut i en grupp är någonting vi alltid haft, men förlorat kontakten med. Vi får det vi behöver av oss själva när gruppens trygghet låter oss vara dem vi är.

 

The Love Community är en mötesplats där du kan hitta hem till dig själv. En plats där kärlek, gemenskap och autenticitet är en självklarhet.

 

Om det känns rätt i hjärtat, gör denna investering i dig själv. Genom att hjälpa dig själv hjälper du också andra!

Vad innebär det att bli en del av Vildkraft - Love Community?

 • Du får förutsättningar att skapa en mer kärleksfull relation till dig själv

 • Du får en kärleksfull gemenskap med andra likasinnade

 • Du får möjligheter att dela dina innersta tankar och känslor och får bekräftelse på att hela du är älskad och värdefull

 • Tillsammans skapar vi mod och kärlek för att leva ett liv som du älskar att gå upp till på morgonen

​Det här ingår rent praktiskt:

 • Medlemskap i sluten FB-grupp

  I Facebook-gruppen kommer den dagliga aktiviteten ske och det är också här du kommer knyter nya kärleksfulla vänskapsband.

   

  På olika sätt har du möjlighet att dela med dig av dig själv och ta del av de andra i The Love Community.

   

  Du har möjlighet att ställa frågor om olika livssituationer du råkar ut för, men också bara dela med dig av det som händer just nu.

 • Månadstema med frågeställningar

  Varje månad har ett bestämt månadstema. Den röda tråden på månadstemat är alltid att det hjälper dig att skapa en mer kärleksfull relation till dig själv och syftar till att lära känna dig själv mer. När du hänger med över tid och jobbar dig igenom tema för tema kommer du också att märka att ditt liv blir mer och mer lätt att leva. Varje tema kommer låsa upp diverse blockeringar inom dig själv.

 • Tillgång till medlemsportal

  I medlemsportalen får du ta del av allt material på ett mer strukturerat sätt än vad som erbjuds i Facebook-gruppen.

   

  Där finns även möjlighet att läsa igenom materialet från tidigare teman.

 • Livesändningar från hjärtat

  Varje månad sänder Vildkraft minst en livesändning som handlar om månadstemat. En live-sändning från hjärtat där vi som grupp får höra precis det som behöver höras just då om temat.

   

  Du kan själv påverka innehållet med hjälp av frågor och kommentarer innan eller under sändningen.

   

  Live-sändningen läggs även upp i medlemsportalen.

 • Live-samtal

  Du som kan anmäla intresse att delta i månadens livesamtal. En gång per månad erbjuds ett livesamtal med en person från gruppen. I samtalet kommer vi prata om månadstemat och vad det temat betyder för just dig som är med i livesamtalet.

   

  Du som deltar bestämmer själv om live-samtalet blir som ett vänskapligt samtal eller mer terapeutiskt.

   

  Väljer du ett mer terapeutiskt samtal får du hjälp och verktyg att på olika sätt att jobba vidare med temat och relationen till sig själv.

   

  Oavsett om det är du eller någon annan som står i fokus i detta samtal kommer du få insikter genom att bara lyssna också. Du kommer också skapa starka kärleksband till dig själv och andra genom att dela med dig av dina känslor under och efter samtalet.

 • En investering i dig själv

  För endast 200 kr / månad får du tillgång till Vildkrafts Kärlekscommunity och du kan när som helst du vill avsluta ditt medlemskap. Du är då garanterad den låga månadskostnaden så länge du är medlem, även när månadsavgiften höjs.

   

  Betalning sker månadsvis genom kortbetalning och en prenumeration månadsvis som du kan säga upp när du vill. Länk till betalningssida kommer efter du fyllt i intresseanmälan nedan.

Nästa månadstema startar upp 29 april 2019:

Senast 5 maj behöver du ha anmält och betalat månadsavgiften för att ha möjlighet att delta i majs månadstema.

ANMÄLAN:

Du får en länk till betalningssidan i välkomstmailet!

ⓒ All Rights Reserved By Vildkraft.